1. Bagaimana saya membuat pengeluaran?
Log masuk ke akaun RoshanClub anda dan klik ‘Pengeluaran’ di bawah ‘$$$’. Ikuti semua langkah yang ditunjukkan, termasuk memilih pilihan perbankan pilihan anda. Setelah anda menyelesaikan semua langkah, hantarkan borang dan beritahu wakil sokongan pelanggan kami melalui Live Chat.
2. Berapakah jumlah minimum yang diperlukan untuk pengeluaran?

Jumlah minimum yang diperlukan untuk setiap transaksi pengeluaran adalah MYR 30.

3. Berapa lama masa yang diperlukan untuk memproses pengeluaran saya?

Untuk permintaan pengeluaran, kami mungkin meminta anda memberikan kami dokumen yang diperlukan untuk mengesahkan prosesnya. Pengeluaran besar mungkin mengambil masa lebih lama untuk diproses. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, sila dapatkan penjelasan dari mana-mana wakil sokongan pelanggan kami.

4. Adakah terdapat bayaran pengeluaran?

Tidak, tidak ada bayaran atau caj yang dikenakan untuk pengeluaran.

5. Adakah perincian transaksi saya selamat?

Semua maklumat yang dihantar pada pelayan RoshanClub sangat selamat berkat teknologi canggih yang digabungkan dengan sistem keselamatan dan perisian penyulitan yang paling maju.

6.  Bolehkah saya membuat pengeluaran sebelum selesai bertaruh?
Ya, pengeluaran boleh dibuat dalam keadaan seperti itu tetapi jumlah pengeluaran akan berdasarkan jumlah di Dompet Utama.
7. Bolehkah saya membuat pengeluaran melalui akaun pihak ketiga?
Tidak, semua pengeluaran yang dibuat mestilah melalui akaun bank yang didaftarkan di profil RoshanClub pengguna. Nama yang didaftarkan pada akaun RoshanClub dan akaun bank mesti sepadan.